HUDBA: Black Lips zverejnili skladbu s Yoko Ono

NETKY.SK • 2 Máj 2017, 11:29 • 2 min
HUDBA: Black Lips zverejnili skladbu s Yoko Ono

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Black Lips zverejnila skladbu Occidental Front, v ktorej hosťuje japonská umelkyňa Yoko Ono.

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude nachádzať na albume Satan's Graffiti or God's Art?, ktorý formácia plánuje vydať 5. mája. O produkciu nahrávky sa postaral syn 84-ročnej Ono Sean Lennon, ktorého otcom je zosnulý spevák a gitarista legendárnych The Beatles John Lennon.

 

Na štúdiovke sa podieľal aj gitarista Saul Adamczewski z kapely Fat White Family. Black Lips z očakávaného albumu predtým ponúkli piesne Can't Hold On a Squatting in Heaven.

Skupina Black Lips vznikla v roku 1999 v Atlante, pričom jej momentálnu zostavu tvoria Cole Alexander (spev, gitara), Jared Swilley (spev, bagitara), Jack Hines (gitara), Oakley Munson (bicie) a Zumi Rosow (saxofón).

 

Debutovali v roku 2003 albumom Black Lips!, po ktorom nasledovali We Did Not Know The Forest Spirit Made The Flowers Grow (2004), Let It Bloom (2005), Good Bad Not Evil (2007), 200 Million Thousand (2009), Arabia Mountain (2011) a Underneath The Rainbow (2014). Okrem toho majú na konte aj tri koncertné nahrávky.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona