Kapela At the Drive-In vydá 5. mája album Inter Alia

NETKY.SK • 23 Február 2017, 14:43 • 2 min
Kapela At the Drive-In vydá 5. mája album Inter Alia

BRATISLAVA - Americká kapela At the Drive-In vydá 5. mája album Inter Alia. Novinka bude obsahovať jedenásť piesní, z ktorých už formácia ponúkla skladby Governed by Contagions a Incurably Innocent.

slovakia

left justify in out

O produkciu sa postarali Rich Costey a gitarista skupiny Omar Rodríguez-López v hollywoodskej Sound Factory. Pôjde o prvý album, na ktorom sa nepodieľal pôvodný člen Jim Ward a zároveň prvú štúdiovku s gitaristom Keeleym Davisom. 

At the Drive-In vznikli v roku 1993 v texaskom El Pase. Vo formácii pôsobia spevák Cedric Bixler-Zavala, ktorý spolu so spomínaným Omarom Rodríguezom-Lópezom pôsobil v už nefungujúcej kapele The Mars Volta, ďalej aj basgitarista Paul Hinojos, bubeník Tony Hajjar a menovaný gitarista Keeley Davis.

 

Na konte majú albumy Acrobatic Tenement (1996), In/Casino/Out (1998) a Relationship of Command (2000). Formácia v roku 2001 ohlásila ukončenie činnosti, v roku 2012 sa dala dokopy a odohrala niekoľko koncertov. Na scénu sa opäť vrátili vlani v januári. 

Tracklist albumu At the Drive-In - Inter Alia: 


01 No Wolf Like The Present 
02 Continuum  
03 Tilting At The Univendor 
04 Governed By Contagions 
05 Pendulum In A Peasant Dress 
06 Incurably Innocent  
07 Call Broken Arrow 
08 Holtzclaw 
09 Torrentially Cutshaw 
10 Ghost-Tape No. 9 
11 Hostage Stamps 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies