Hudák: Vláda úspešne pokračuje v rokovaniach s Jaguar Land Roverom

NETKY.SK • 5 November 2015, 12:38 • 2 min
Hudák: Vláda úspešne pokračuje v rokovaniach s Jaguar Land Roverom

BRATISLAVA - Rokovania Slovenska s automobilkou Jaguar Land Rover pokračujú úspešne. Počas dnešnej medzinárodnej konferencie Tatra Summit to potvrdil minister hospodárstva Vazil Hudák (nominant Smeru-SD).

slovakia

left justify in out

"Môžem prezradiť, že v stredu som mal rokovanie s predstaviteľom Land Roveru pre Slovensko a manažérom tohto projektu, kde sme zhodnotili celkový proces. Sme v štádiu negociácií. Z obidvoch strán bola vyjadrená spokojnosť a verím, že čoskoro budeme môcť byť špecifický," priblížil Hudák.

 

Doplnil, že existujú prvé návrhy investičnej dohody, ktorá by sa mala uzatvoriť medzi slovenskou vládou a automobilkou. "Verím, že ako sme už viackrát povedali, najneskôr do konca roka bude oficiálne podpísanie týchto dohôd," doplnil Hudák.

 

Ministerstvo financií (MF) SR príchod novej automobilky považuje za "pozitívne riziko" pre slovenský rozpočet. Mohla by sa totiž podpísať pod zrýchlenie rastu slovenskej ekonomiky v budúcom roku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies