Hudáček vstupuje druhýraz do tej istej rieky, šťastie skúsi znovu v Kontinetálnej hokejovej lige

NETKY.SK • 27 Apríl 2017, 09:42 • 2 min
Hudáček vstupuje druhýraz do tej istej rieky, šťastie skúsi znovu v Kontinetálnej hokejovej lige

ČEREPOVEC - Chýry o tom, že slovenský hokejový brankár Július Hudáček po troch rokoch vo švédskom Örebre zamieri do ruského Čerepovca, sa potvrdili. V tíme KHL nahradí Hudáček odchádzajúceho Jakuba Kovářa.

slovakia

left justify in out

Hudáček sa v KHL pokúsi presadiť na druhý pokus, prvý raz mu to v sezóne 2013/2014 nevyšlo, za Sibir Novosibirsk odchytal iba jeden zápas a odišiel do Pardubíc. V ďalšom ročníku sa upísal Örebru.

 

"Cítil som, že chcem v Rusku ešte niečo dokázať. Kontinentálnu hokejovú ligu stále vnímam ako najlepšiu v Európe, chcel by som sa v nej presadiť. Rokovania s Čerepovcom boli veľmi rýchle," uviedol spišskonovoveský rodák, trojnásobný slovenský šampión s Košicami a vicemajster sveta z Helsínk 2012, ktorý by mal byť jednotkou slovenského tímu na svetovom šampionáte v Paríži a v Kolíne nad Rýnom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona