Hudáček sa nedokázal ani obuť, cíti sa už omnoho lepšie

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 15:15 • 2 min
Hudáček sa nedokázal ani obuť, cíti sa už omnoho lepšie

BRATISLAVA - Kým tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek bol v súvislosti so špecifikáciou zdravotnej indispozície brankára Júliusa Hudáčka zdržanlivý, 26-ročný Spišiak počas tréningového kempu v Bratislave priblížil svoje problémy.

slovakia

left justify in out

Bolesť v chrbte ho pripraví o ostatné dve stretnutia Slovákov v príprave na májové MS, tím SR v Rige vyzve domáce Lotyšsko. "Mám problémy v dolnej časti chrbta. Bolo to až v takom štádiu, že som sa nevedel ani obuť. Bolo to zlé, ale prišli sme na to, kde je problém. Urobili mi magnetickú rezonanciu, výsledky vyšli úplne presne. Nasadili sme liečbu a po troch dňoch sa cítim omnoho lepšie. Myslím si, že do majstrovstiev sveta budem pripravený," povedal Július Hudáček v rozhovore pre Rádio Slovensko a pokračoval: "Najprv som dostal protizápalovú injekciu, pretože opuch mi tlačil na nerv. Teraz musím celé telo posilniť, pracujem s fyzioterapeutom."

 

Vicemajster sveta z Helsínk 2012 z pozície tretieho gólmana si uvedomuje, že v súčasnosti je najlepšou cestou liečba. "Do bránky je potrebné ísť úplne v poriadku. Inak ani výkony nie sú stopercentné," pokračoval Július Hudáček. 

 

Spomenutá zdravotná indispozícia sa u slovenského brankára pôsobiaceho na klubovej úrovni vo Švédsku neobjavila prvýkrát. "Stane sa mi to tak dva- alebo trikrát do roka. Myslel som si, že sú to problémy s platničkou, lekári mali rovnaký názor. Príznaky totiž boli zhodné. Magnetická rezonancia však ukázala, že je to zápal trochu nižšie," uviedol trojnásobný slovenský šampión s HC Košice a doplnil: "Cítim sa oveľa lepšie a verím, že budúci týždeň už pôjdem na ľad. Pre reprezentáciu to nie je ideálna príprava, ale všetko zlé je na niečo dobré. Verím, že majstrovstvá sveta nám všetkým vyjdú najlepšie. Nielen pre brankárov, ale aj pre celý slovenský tím."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies