Hudáček čaká 5,5 výplaty od Slovana, zatiaľ ho nekontaktovali

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 18:38 • 2 min
Hudáček čaká 5,5 výplaty od Slovana, zatiaľ ho nekontaktovali

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Hokejový Slovan Bratislava stále dlhuje útočníkovi Liborovi Hudáčkovi výplaty za vyše polovicu sezóny 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Bratislavský tím sa rozhodol pokračovať v Kontinentálnej hokejovej lige a do stanoveného termínu teraz musí splniť všetky záväzky z predchádzajúceho ročníka. Hudáček sa medzičasom stal už hráčom švédskeho Örebra, kde bude pôsobiť s bratom Júliusom. Situáciu v Slovane, v ktorom hrával od roku 2009, však stále pozorne sleduje.

 

"Zatiaľ mi dlhy nevyrovnali a pokiaľ viem, ani žiadnemu inému hráčovi. Ale už som čítal, že to chcú vyriešiť. Verím, že do začiatku novej sezóny to celé vyplatia," povedal pre hokejportal.net Libor Hudáček. Následne priznal, že zatiaľ ho nikto z klubu neinformoval o prípadnom riešení situácie: "Pripravujú asi splátkové kalendáre. Keď ich budú mať na stole, určite sa ozvú. Uvidím, ako sa to vyrieši. Z minulej sezóny máme zaplatené 4,5 výplaty, čiže ešte viac ako polovicu z desaťmesačného kontraktu mi musia doplatiť. Volali sme si s hráčmi. Od nich viem, že do konca tohto mesiaca má byť vyplatených 1,5 výplaty, presnejšie polovica novembra a celý december. Ten zvyšok by mali vyriešiť splátkovými kalendármi.“

 

Libor Hudáček má na svojom konte celkovo 151 duelov v KHL, v ktorých strelil 26 gólov a pridal 30 asistencií. V slovenskom reprezentačnom drese sa predstavil v 25 zápasoch, dal v nich tri góly a má celkovo trinásť bodov. Je vicemajstrom sveta 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona