Hudáček bol pod paľbou a už sa teší na kamarátov

NETKY.SK • 19 Marec 2014, 13:40 • 2 min
Hudáček bol pod paľbou a už sa teší na kamarátov

TŘINEC - Július Hudáček bol v utorok v Třinci neprekonateľný.

slovakia

left justify in out

Slovenský hokejový brankár Július Hudáček z Pardubíc bol ústrednou postavou úvodného stretnutia štvrťfinále play-off českej extraligy v Třinci, keď chytil 41 striel a výraznou mierou prispel k výhre 4:0. Dvadsaťpäťročný gólman bol v utorok neprekonateľný. "Čo sme si pred zápasom povedali, to sme splnili do bodky. Od nás to bol super výkon. Rovnako musíme hrať aj ďalej," povedal v rozhovore pre český denník Sport.

 

Hudáček si pripísal štvrté čisté konto v sezóne a druhé v tohtoročnom play-off. Pod najťažšou paľbou bol najmä v druhej polovici prvej tretiny, keď domáci hrali štyri presilovky. Slovák sa v nich prekonával. "Hovorili sme si, že ich nesmieme púšťať do presiloviek, a hneď v prvej tretine hrali štyri. To je strašne veľa. Faulovali sme trocha zbytočne, ale ustáli sme to, čo svedčí o našej výbornej obrannej hre. Dodalo nám to psychické sily," doplnil pre Sport Hudáček. 

 

Na ľade nebolo vidieť desaťdňový rozdiel v oddychu. Pardubice dohrali sériu predkola so Slaviou Praha len v nedeľu, v pondelok regenerovali a v utorok nastúpili v Třinci. Domáci mali od konca základnej časti možnosť oddychovať. Pardubiciam sa vyplatila hra na štyri päťky a vyťažovanie všetkých hráčov. Prvý bod Východočechov potešil, ale séria sa ešte nekončí. "Osobne hovorím, že chceme vyhrať každý zápas. Taký cieľ, že vyhrať aspoň jeden, si nedávam," doplnil pre Sport Hudáček, ktorého v druhom stretnutí podporia aj kamaráti zo Slovenska. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies