Hubočanov tím utrpel najhoršiu domácu prehru od roku 1953

NETKY.SK • 27 Február 2017, 14:30 • 2 min
Hubočanov tím utrpel najhoršiu domácu prehru od roku 1953

MARSEILLE - Takmer 64 rokov nezažil francúzsky futbalový klub Olympique Marseille takú potupu pred vlastnými fanúšikmi, akú utŕžil v nedeľňajšom dueli 27. kola Ligue 1 v súboji s Parížom St. Germain.

slovakia

left justify in out

Mužstvo trénera Rudiho Garcíu podľahlo svojmu súperovi vysoko 1:5. V zostave "Les Phocéens" chýbal slovenský obranca Tomáš Hubočan, ktorý po únavovej zlomenine záprstnej kostičky v priehlavku začína s postupnou záťažou.

 

Denník L´Equipe pripomenul, že tím z Marseille podobne vybuchol aj 19. apríla 1953, keď doma nestačil na FC Sochaux (1:6). "Prechádzali sme sa, úplne sme zabudli hrať našu hru. Nepreukázali sme značke nášho klubu dostatok úcty. Je nám to ľúto. Musíme začať pracovať tak, aby sa také niečo viac neopakovalo," vyhlásil po stretnutí domáci ľavý obranca Patrice Evra. "Boli sme príliš pasívni, príliš naivní," smútil kormidelník Olympique Rudi García.
 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies