Hubočan o záujme Marseille: Dočítal som sa o tom, viac po dovolenke

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 10:11 • 2 min
Hubočan o záujme Marseille: Dočítal som sa o tom, viac po dovolenke

LILLE - O slovenského futbalového reprezentanta Tomáša Hubočana sa údajne zaujíma francúzsky veľkoklub Olympique Marseille.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný ľavý obranca nastupujúci často aj na poste stopéra je podľa denníka L'Equipe jednou z letných prestupových priorít provensálskeho klubu, ktorý v minulej sezóne obsadil až 13. miesto v lige a potrebuje sa posilniť.

Hubočan, ktorý reprezentoval Slovensko na EURO 2016, pôsobil v uplynulej sezóne v Diname Moskva. V rokoch 2008-2014 bol hráčom Zenitu Petrohrad, na Slovensku hrával za MŠK Žilina a ViOn Zlaté Moravce. "O tom, že má o mňa záujem Olympique Marseille, som sa dočítal v novinách. Zatiaľ sa k tomu nebudem vyjadrovať, je krátko po našom vypadnutí zo šampionátu. Chystám sa na dovolenku a po nej budem múdrejší. Keďže Dinamo Moskva vypadlo z najvyššej súťaže, musím dumať nad tým, kam povedú moje ďalšie kroky a aké sú možnosti," povedal pre TASR Hubočan.

 

Podľa zdroja z prostredia klubu už slovenský obranca súhlasil s podmienkami, ktoré mu vedenie Olympique ponúklo. Od novej sezóny by sa tak mal stať novou akvizíciou deväťnásobného majstra krajiny "galského kohúta". OM sa v sezóne 1992/1993 tešil z triumfu v novovytvorenej Lige majstrov, nástupkyni dovtedajšieho EPM. Na domácej scéne ale získal posledný titul v roku 2010.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies