Hubárom na Záhorí vykrádali autá, skončili vo väzbe

NETKY.SK • 26 Október 2015, 13:17 • 2 min
Hubárom na Záhorí vykrádali autá, skončili vo väzbe

SENICA – Policajti odhalili páchateľov, ktorí v lesoch na Záhorí vykrádali hubárom autá. V niektorých prípadoch zlodeji nič cenné nenašli a majitelia si našli iba porozbíjané sklá.

slovakia

left justify in out

Natrafili však aj na viacero vozidiel, v ktorých si majitelia odložili hodnotné veci a potom sa vybrali do lesa. Polícia následne v lesoch v okrese Senica a Malacky posilnila výkon služby a v krátkom čase zadržali podozrivých. Dvaja nezamestnaní, v minulosti už viackrát trestne stíhaní, teraz čelia obvineniam z krádeže.

 

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, na svedomí majú osem vykradnutých áut v okrese Senica, majiteľom spôsobili škodu za takmer 5 900 eur. Kradli všetko od kabeliek a pánskych tašiek s dokladmi, kľúčov od bytov, peňaženiek s hotovosťou a platobnými kartami, cez oblečenie, športové veci, náradie až po obuv. Niektoré z ukradnutých vecí sa polícii podarilo zaistiť. Päťdesiatjedenročný muž z Brestovian a 27-ročný Trnavčan sú stíhaní vo väzbe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona