Hrymčak: Ak Rusi spustia ofenzívu proti Ukrajine, utopia sa vo vlastnej krvi

NETKY.SK • 16 August 2018, 17:54 • 2 min
Hrymčak: Ak Rusi spustia ofenzívu proti Ukrajine, utopia sa vo vlastnej krvi

KYJEV - Ak Rusi spustia novú ofenzívu proti Ukrajine, "utopia sa vo vlastnej krvi", varoval vo štvrtok námestník ukrajinského ministra pre dočasne okupované územia a vnútorne vysídlené osoby Jurij Hrymčak.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Pred dvoma rokmi som odpovedal na otázku, čo sa stane, ak sa Rusi pokúsia spustiť ofenzívu. Povedal som, že sa utopia v našej a vo vlastnej krvi. Teraz sa mi zdá, že v prípade ofenzívy sa utopia vo vlastnej krvi," povedal Hrymčak pre spravodajský server apostrophe.ua. Poznamenal, že v posledných rokoch sa v ukrajinskej armáde veľa zmenilo, pokiaľ ide o technológie a zbrane.

 

Ako uviedla agentúra UNIAN, že Hrymčak nedávno varoval, že vojenské provokácie zo strany Ruskej federácie sa môžu stať kedykoľvek - s výnimkou nasledujúcich niekoľkých dní, pretože ruský prezident Vladimir Putin sa 18. augusta stretne v Berlíne s nemeckou kancelárkou Angelou Merkelovou.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies