Hrušovský: Fico uteká sedemročnicami od zodpovednosti

NETKY.SK • 22 Január 2014, 17:58 • 2 min
Hrušovský: Fico uteká sedemročnicami od zodpovednosti

BRATISLAVA - Dnešné výjazdové rokovanie vlády SR je ďalšou ukážkou toho, ako sa Robert Fico (Smer-SD) snaží zakryť ďalšie vlastné zlyhanie v pozícii premiéra. Uviedol to kandidát na prezidenta SR a poslanec Národnej rady (NR) SR Pavol Hrušovský (KDH) v reakcii na rokovanie vládneho kabinetu v Šenkviciach venované problematike rozvoja agrosektora SR do roku 2020.

slovakia

left justify in out

"Po tom, ako Robert Fico hovoril o potrebe riešiť stav justície na Slovensku a zriadení špeciálneho tímu, tak dnes predstavuje akčný plán na riešenie situácie v slovenskom pôdohospodárstve. Tak ako v justícii za šesť rokov pôsobenia v pozícii premiéra nespravil nič, tak v oblasti pôdohospodárstva je jeho jediným výsledkom vytvorenie pracovných miest pre Jahnátkových príbuzných a známych," konštatoval opozičný poslanec.

Robert Fico sa podľa Hrušovského navyše naďalej zbavuje zodpovednosti, lebo prijíma sedemročnice, ale od marca 2014 už nechce byť premiérom. "Robert Fico by mal prestať s maľovaním ružových obrázkov o našej krajine a predstavovaním sedemročníc, ktoré všetko vyriešia. Po šiestich rokoch v pôsobení vo funkcii premiéra je predovšetkým on zodpovedný za neriešenie žalostného stavu slovenského pôdohospodárstva," dodal Hrušovský.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies