Hrušovský: Členovia KDH na pochod za život prídu v maximálnom počte

NETKY.SK • 21 September 2013, 11:12 • 2 min
Hrušovský: Členovia KDH na pochod za život prídu v maximálnom počte

BRATISLAVA – Členovia KDH podporia nedeľný Národný pochod za život v maximálnom počte. Ako povedal pre agentúru SITA predseda poslaneckého klubu KDH Pavol Hrušovský, pozvanie predsedu Konferencie biskupov Slovenska zvýrazňuje autoritu a dôležitosť celého podujatia.

slovakia

left justify in out

 „Predpokladám, že prídu aj naši sympatizanti. Naši členovia pri farských úradoch patria k najaktívnejším pri mobilizácii všetkých, ktorým na živote záleží,“ konštatoval.

Pochod za život bude v nedeľu 22. septembra. Už deň predtým budú rôzne workshopy v meste a večer spoločný program v športovej hale. V nedeľu budú sv. omše a bohoslužby v jednotlivých košických chrámoch, následne moderovaný kultúrny program na Hlavnej ulici a popoludní pochod za život cez mesto. Košice si organizátori vybrali za miesto pochodu, pretože v súčasnosti sú európskym hlavným mestom kultúry. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona