Hrôzostrašný omyl: Policajti zastrelili chlapca (†13), pretože mal hračkársku zbraň!

NETKY.SK • 24 Október 2013, 06:23 • 2 min
Hrôzostrašný omyl: Policajti zastrelili chlapca (†13), pretože mal hračkársku zbraň!

SANTA ROSA - Dvaja policajti v kalifornskom meste Santa Rosa v utorok smrteľne postrelili na ulici 13-ročného chlapca, ktorý niesol napodobeninu útočnej zbrane. Oznámili to dnes predstavitelia šerifovho úradu a rodinní príslušníci obete. Správu priniesla tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Dvaja policajti videli chlapca kráčať s replikou zbrane okolo 15.00 h miestneho času. Policajný nadporučík Dennis O'Leary uviedol, že policajti ho opakovane vyzývali, aby predmet podobný puške odhodil, a následne vypálili niekoľko rán. Chlapec spadol na zem. Policajti mu nasadili putá a začali mu poskytovať prvú pomoc, avšak ešte na mieste bol vyhlásený za mŕtveho. O'Leary dodal, že príslušníci mu za pásom našli aj plastovú ručnú strelnú zbraň.

Mená policajtov nezverejnili. Chlapcov otec Rodrigo Lopez pre denník Press Democrat of Santa Rosa povedal, že obeťou sa stal jeho 13-ročný syn Andy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies