Hrôzostrašný nález: Polícia našla na východnom Slovensku mŕtvolu dieťaťa

NETKY.SK • 31 Júl 2015, 14:43 • 2 min
Hrôzostrašný nález: Polícia našla na východnom Slovensku mŕtvolu dieťaťa

VRANOV NAD TOPĽOU – V záhrade pri rodinnom dome v obci Soľ v okrese Vranov nad Topľou dnes polícia našla zakopané telíčko novorodenca. Mŕtvolka ženského pohlavia bola zabalená vo viacerých vrstvách igelitových vreciek a bola už v rozklade.

slovakia

left justify in out

Ako informoval agentúru SITA prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik, na prípad políciu upozornil oznamovateľ. "Dostali sme informáciu, že niečo také by malo byť ešte vo štvrtok (30.7.) večer. Toto oznámenie sme preverovali a dnes dopoludnia sa to potvrdilo. Či sa dieťa narodilo mŕtve, alebo živé, aké bolo staré, prípadne odkedy je mŕtve, toto zatiaľ nevieme. Ale k úmrtiu došlo pravdepodobne už skôr v tomto roku, niekedy v jarných mesiacoch," uviedol hovorca. Bližšie informácie budú známe až po pitve, ktorá pravdepodobne nebude dnes.

 

Po príchode polície sa 32-ročná žena k činu priznala a ukázala policajtom miesto, kde zakopala novorodenca. Na miesto bol privolaný patológ, ktorý nevedel určiť, či sa dieťa narodilo živé alebo mŕtve. V zemi mohlo byť niekoľko mesiacov. Telo mŕtveho dieťaťa bude podrobené súdnej pitve. 

 

Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin vraždy novorodenca matkou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies