Hrôzostrašný nález: Manželka futbalistu našla hlavu svojho manžela pred dverami!

NETKY.SK • 1 November 2013, 10:55 • 2 min
Hrôzostrašný nález: Manželka futbalistu našla hlavu svojho manžela pred dverami!

RIO DE JANEIRO – Bývalý brazílsky futbalista Joao Rodrigo Silva Santos (35), ktorý hrával v druhej brazílskej lige, ale aj v zahraničí bol zavraždený obzvlášť brutálnym spôsobom!

slovakia

left justify in out

Jeho manželka Geisa (31) našla jeho hlavu pred dverami ich domu. Páchatelia z nej vyrezali oči a jazyk a uložili ju do ruksaku. Podľa Gaisinho známeho sa „chystala do práce okolo pol šiestej ráno, keď započula pred dverami hluk. Otvorila dvere a našla pohodený ruksak. Keď ho otvorila našla tam hlavu svojho manžela.“

Joao Rodrigo Silva Santos ukončil svoju futbalovú kariéru pred dvomi rokmi a založil si svoj vlastný obchod so zdravou výživou. Práve spred jeho obchodu bol Joao unesený. Podľa polície sa jednalo o drogový gang pretože jeho manželka Geisa pracuje ako policajtka.

Podľa ich spoločného známeho ani Joao, ani Geisa nemali nepriateľov. Polícia po vrahoch pátra a takisto aj po zvyšku Joaovho tela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona