Hrôzostrašné VIDEO: Policajti zastrelili bezdomovca v Los Angeles za bieleho dňa

NETKY.SK • 2 Marec 2015, 11:05 • 2 min
Hrôzostrašné VIDEO: Policajti zastrelili bezdomovca v Los Angeles za bieleho dňa

LOS ANGELES – Na internete sa objavilo strašné video, na ktorom traja policajný dôstojníci z Los Angeles zastrelili bezdomovca za bieleho dňa.

slovakia

left justify in out

Video, ktoré označil jeden z dôstojníkov Losangeleskej polície za „znepokojujúce“ sa objavilo na internete niekoľko hodín po brutálnom zásahu.

 

Na začiatku štyria dôstojníci „zápasili“ s bezdomovcom v centre Los Angeles. Muž sa snažil napadnúť a udrieť policajtov.

 

Policajtom sa im ho podarilo dostať na zem a dvaja ďalší dôstojníci prichádzajú na miesto činu. Zatiaľ čo dvaja policajti zatýkajú ženu, ktorá zodvihla jeden spadnutý obušok zrazu začne jeden kričať: „Polož zbraň, polož zbraň.“

 

Potom je na videu počuť taser a hneď za ním policajti vystrelia päťkrát a bezdomovec ostane nehybne ležať na zemi.

 

Podľa oficiálneho policajného vyhlásenia strieľali traja policajný dôstojníci, z ktorých jeden bol seržant. Strieľali po tom, čo taser bol neúčinný. Policajti boli na mieste činu, kvôli nahlásenej krádeži.

 

Varovanie: Video nie je vhodné pre mladistvých

 

 

 

 

Polícia celý incident vyšetruje aj na základe videa, ktoré natočili svedkovia.

 

Podľa jedného zo svedkov, ktorý po streľbe na videu kričí: „Sku**ysynovia, Sku**ysynovia!“ povedal, že bezdomovec nebol ozbrojený. Další zo svedkov Jose Gil, pre LA Times povedal, že muž, ktoého na ulici poznali pod prezývkou „Afrika“, údajne chcel zobrať policajtovi v bitke pištoľ. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona