Hrôzostrašné VIDEO: Deti takmer zahynuli pod kolesami kamiónu! Išlo skutočne o sekundy a centimetre

NETKY.SK • 28 November 2017, 07:32 • 2 min
Hrôzostrašné VIDEO: Deti takmer zahynuli pod kolesami kamiónu! Išlo skutočne o sekundy a centimetre

HOYANGER – Dve malé deti takmer prišli o život nedôsledným prechádzaním cez cestu. Pohotová reakcia šoféra kamiónu ich však zachránila.

slovakia

left justify in out

Kamaráti vystúpili z autobusu na frekventovanej ceste. Bez toho, aby sa uistili, či môžu bezpečne prejsť na druhú stranu, obaja sa vrhli do cesty. No v protismere sa rútil kamión! Dievčatko si ho na poslednú chvíľu všimlo a zastalo uprostred cesty, jej kamarát však pokračoval v prechádzaní. Akonáhle si ho všimol, rozbehol sa do bezpečia mimo jazdnú dráhu kamióna.

 

Vďaka pohotovej reakcii vodiča, ktorý dupol na brzdy v momente, keď chlapca zbadal, všetko dopadlo dobre a nikomu sa našťastie nič nestalo. Naložený kamión zastal len pár metrov od školáka. Tento incident na ktorý nezabudne ani chlapec, ani dievča sa odohral v nórskom meste Høyanger ešte v júni.

 

Celú situáciu nasnímala kamera kamionistu, ktorý išiel za autobusom. "Videl som, čo sa stane, ale veľa som nemohol urobiť," povedal pre nórsky portál nrk.no vodič Tor Bjørn Kyrkjebø a dodal: "Videl som nad strechou autobusu kamión, ktorý išiel rýchlo. Blikal som a trúbil som, aby som varoval vodiča i deti."  Záznam sa rozhodol zverejniť, aby pred nebezpečenstvami na ceste varoval všetky deti. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies