Hrôzostrašné nehody v Česku: Hlásia štyroch mŕtvych a desať zranených

NETKY.SK • 22 Marec 2015, 13:36 • 2 min
Hrôzostrašné nehody v Česku: Hlásia štyroch mŕtvych a desať zranených

PRAHA - Štyria ľudia dnes zahynuli a desať utrpelo zranenia pri dvoch vážnych nehodách na cestách v Českej republike. Informovali o tom české spravodajské weby.

slovakia

left justify in out

K prvej nehode došlo dnes krátko po šiestej hodine ráno pri obci Suchohrdly u Miroslavi v okrese Znojmo. Po náraze auta do betónového mostíka tam zahynuli štyria mladí ľudia vo veku okolo 18 rokov. Denníku Právo to potvrdil policajný hovorca Bohumil Malášek.

 

Nehodu podľa neho zapríčinil mladý vodič vozidla Škoda Felicia, ktorý nezvládol riadenie. Po náraze do mostíka začalo auto horieť. V aute sedeli traja chlapci a dievča. Vodič náraz prežil, ale následkom zranení aj on na mieste podľahol. V ČR ide tento rok o zatiaľ najtragickejšiu dopravnú nehodu.

 

Ďalšia vážna nehoda sa stala približne o 3.20 h v Lučanoch nad Nisou v okrese Jablonec nad Nisou, kde pri zrážke dvoch terénnych vozidiel utrpelo zranenia desať ľudí, pričom dve osoby zostali zakliesnené v jednom z áut. Frekventovaná cesta z Jablonca nad Nisou do Tanvaldu bola takmer štyri hodiny uzavretá.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies