Hrozná zrážka mikrobusu s nákladným autom: 10 mŕtvych, deväť zranených

NETKY.SK • 14 Máj 2013, 11:08 • 2 min
Hrozná zrážka mikrobusu s nákladným autom: 10 mŕtvych, deväť zranených

MOSKVA - Desať ľudí prišlo o život a ďalších deväť utrpelo zranenia po čelnej zrážke mikrobusu s nákladným autom, ku ktorej došlo dnes ráno v Penzenskej oblasti v Rusku.

slovakia

left justify in out

Zranenia štyroch ľudí označili lekári za veľmi vážne, informovala agentúra RIA Novosti. Troch zranených ošetrili na mieste havárie a prepustili do domáceho ošetrovania, keďže hospitalizáciu odmietli. 

Všetci 18 pasažieri mikrobusu, ktorý - ako upozornil server Gazeta.ru - je určený na prepravu 13 osôb, boli z Čuvašskej republiky a vo veku 21-48 rokov. 

K zrážke došlo dnes ráno na ceste medzi mestami Penza a Tambov. Podľa agentúry Interfax mikrobus Volkswagen Transporter s ŠPZ povolžskej Čuvašskej republiky vyšiel do protismeru, kde sa najprv čelne zrazil s nákladným autom a potom nabúral do osobného auta.

Vyšetrovatelia dopravnej nehody predbežne označili za jej vinníka vodiča mikrobusu, ktorý pri nehode zomrel. Predpokladá sa, že vodiča pri šoférovaní postihol mikrospánok. V kauze sa ešte dnes začne trestné stíhanie, oznámila ruská polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona