Hrozivé správy pre Real, Ronaldo môže chýbať aj šesť mesiacov

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 11:39 • 2 min
Hrozivé správy pre Real, Ronaldo môže chýbať aj šesť mesiacov

MADRID - Portugalský futbalový útočník v službách španielskeho Realu Madrid Cristiano Ronaldo môže v prípade nepriaznivého vývoja zranenia ľavého kolena chýbať na trávnikoch aj do konca kalendárneho roka 2016.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom český portál isport.blesk.cz. Kapitán portugalského národného tímu a čerstvý majster Európy pre zranenie nedohral nedeľňajšie parížske finále kontinentálneho šampionátu proti domácemu Francúzsku, jeho mužstvo uspelo 1:0 po predĺžení a získalo titul. Ronalda už v 8. minúte nešetrne atakoval stredopoliar Dimitri Payet, po 25 minútach hry opustil CR7 ihrisko na nosidlách. Podľa prvých odhadov portugalských lekárov ide o poranenie predného krížneho väzu a dĺžka Ronaldovej absencie môže dosiahnuť až šesť mesiacov, referuje spomenutý zdroj.

 

To by znamenalo, že Ronaldo príde o značnú časť sezóny 2016/2017, v ktorej bude Real obhajovať triumf v Lige majstrov a útočiť na prvý titul v rámci španielskej La Ligy od ročníka 2011/2012.

Tridsaťjedenročný rodák z Funchalu sa stal súčasťou madridského klubu v roku 2009, odchovanec Sportingu Lisabon predtým strávil šesť sezón v Manchestri United. Od svojho príchodu do španielskej metropoly chýbal Ronaldo najdlhšie 42 dní ešte v roku 2009 pre problémy s členkom, doplnil isport.blesk.cz.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies