Hrôza! Islamisti už vyzývajú svojich osamelých vlkov, aby vraždili aj naše deti!

NETKY.SK • 3 December 2017, 09:00 • 2 min
Hrôza! Islamisti už vyzývajú svojich osamelých vlkov, aby vraždili aj naše deti!

Výzvy skupiny napojenej na Islamský štát takzvaným osamelým vlkom k vraždám západných detí sa vraj v islamistických chatovacích skupinách množia ako vírus. Zachytila to americká spravodajská organizácia SITE, ktorá monitoruje džihádistickú aktivitu na internete.

slovakia

left justify in out

"Prajem si, aby som mohol cestovať do Európy, Ameriky alebo Austrálie a pri Aláhovi, zapáliť ich deti benzínom namiesto ich mužov a žien," stojí v jednej správe, ktorá sa šíri po internete, píše server Stredoevropan.cz. "Nevybral by som si klub, nákupné centrum alebo park, nie, nie. Vybral by som si škôlku a pôrodnicu, aby som ich zabil."

 

 

img

"Mnohé teroristické skupiny razia ideu pomstiť civilné obete v ich oblastiach operácií v Sýrii cielením útokov na deti na územiach pod kontrolou vlády a zvlášť tých detí, ktoré su spojované s vládou a armádou," tvrdí operatívec v Howard Baker Center.

 

 

"Zároveň však touto výzvou útočiť na deti, čo je obzvlášť ohavný a morálne zavrženiahodný fakt, ukazujú svoju súčasnú slabosť a zúfalstvo."

 

Jediným západným štátnikom, ktorý na nebezpečenstvo islamistov vytrvalo upozorňuje, je Donald Trump. Ostatní štátnici ho za to kritizujú  a pred terorom zatvárajú oči. Britská premiérka Mayová dokonca prehlásila, že britskí moslimovia sú mierumilovní ľudia, ktorí sú napádaní krajnou pravicou.

 

Kto teda podľa logiky britskej premiérky útočil naposledy na jar tohto roka v Londýne a v Manchestri a zabil zhruba 30 ľudí? 

 

a, mierumilovní moslimovia.

b, mierumilovní moslimovia.

 

Správnu odpoveď pošlite prosím na adresu Downing street 10, Londýn.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies