Hroššo hrdinom Liberca proti Sparte, mužstvo si viac verí

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 10:34 • 2 min
Hroššo hrdinom Liberca proti Sparte, mužstvo si viac verí

LIBEREC - Lukáš Hroššo mal leví podiel na nečakanom víťazstve zachraňujúcich sa futbalistov Liberca nad Spartou Praha bojujúcou o titul 2:1 v sobotňajšom zápase 24. kola najvyššej českej súťaže Synot ligy. Slovenský brankár podržal mužstvo viacerými výbornými zákrokmi a aj vďaka jeho výkonu oddeľuje Slovan v tabuľke už päťbodový "vankúš" od zostupových priečok.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že sme hrali skvele, navyše doma pred skvelými fanúšikmi. V niektorých fázach sme boli lepší ako Sparta, v iných zasa nie. Určite to bol pre divákov pekný zápas, videli góly aj mnoho šancí," hodnotil na klubovom vydarený sobotný futbalový večer pod Ještědom 28-ročný Hroššo. "Veľký výkon celého mužstva. Všetci sme na víťazstvo dreli a vyplatilo sa, je cenné a máme z neho radosť."

 

Liberec z uplynulých troch duelov vyťažil sedem bodov. "Všetko je to o hlave. Vyhrali sme jeden zápas a už sme si začali trochu viac veriť. Od stretnutia s Brnom bodujeme, čo nám dodáva ďalšie sebavedomie do nasledujúcich zápasov, ktoré na nás ešte čakajú," doplnil Lukáš Hroššo.

 

Slovanu patrí v tabuľke Synot ligy 2014/2015 šesť kôl pred koncom 14. priečka so ziskom 23 bodov, predposledný Hradec Králové aj posledné České Budějovice ich majú na konte zhodne o päť menej. Na Liberec čaká najbližšie vonku siedme Slovácko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies