Hroššo hrdinom Liberca, proti Seville oporou v bráne

NETKY.SK • 8 November 2013, 09:02 • 2 min
Hroššo hrdinom Liberca, proti Seville oporou v bráne

SEVILLA - Slovenský futbalový brankár Lukáš Hroššo výborným výkonom vo štvrtkovom zápase 4. kola Európskej ligy UEFA 2013/2014 na ihrisku FC Sevilla pomohol k cennej remíze 1:1. V H-skupine Liberec ešte neprehral, na konte má jednu výhru a tri remízy a mieri za postupom do jarného šestnásťfinále, keď z druhého miesta stráca na vedúcu Sevillu dva body.

slovakia

left justify in out

Hroššo skoro rok nechytal, ale vo štvrtok pôsobil isto a skúsene. V tejto sezóne EL dostal šancu prvýkrát od začiatku a zmaril domácemu favoritovi viacero dobrý príležitostí. "Zápas mi z tohto pohľadu vyšiel. Som rád, že sme nedostali druhý gól. Pri góle z priameho kopu to Perotti trafil parádne," povedal v rozhovore pre portál idnes.cz 26-ročný gólman, ktorý pred zápasom nemal ani trému: "Strašne som si veril, že tu niečo uhráme a som rád, že sa to splnilo."

"Nikto nečakal, že tu môžeme niečo uhrať. Remizovali sme s dvojnásobným víťazom Pohára UEFA, sme preto šťastní, veľmi sme sa na tento bod nadreli. Ale my hráči aj tréneri sme si verili. Hlavne vieme, že naše výsledky nie sú dielom šťastia, ale tímovej práce. Bolo by dobré, aby sme už do konca skupinovej fáze neprehrali. Sme realisti, ale doma napríklad budeme chcieť zdolať Freiburg," dodal Hroššo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona