Hrošovský: V Plzni mám teraz väčšiu šancu než predtým

NETKY.SK • 17 Január 2014, 11:41 • 2 min
Hrošovský: V Plzni mám teraz väčšiu šancu než predtým

PLZEŇ - Slovenský futbalista Patrik Hrošovský odohral v drese úradujúceho českého majstra Viktorie Plzeň svoj druhý zápas po návrate z hosťovania v Znojme.

slovakia

left justify in out

V stredu večer sa predstavil 21-ročný rodák z Prievidze v prípravnom dueli proti Královmu Dvoru (4:0) dokonca s kapitánskou páskou na ruke.

Slovenský mládežnícky reprezentant bol jedným z dvoch hráčov "viktoriánov", ktorí absolvovali celé stretnutie. "Na konci už ubúdali sily, momentálne trénujeme každý deň dvojfázovo. V záverečných minútach som už cítil únavu v nohách. To, že nováčikovia robia v prípravných zápasoch kapitánov, je zvykom asi vo všetkých kluboch. Nemám problém prispieť za to do pokladne," povedal Hrošovský pre oficiálnu stránku Plzne. 

Stredopoliar je hráčom Viktorie od roku 2011, ale na konte ešte nemá ani jedno súťažné stretnutie v jej drese. O svoju šancu bude chcieť zabojovať pod vedením nového kouča Dušana Uhrina ml., ktorý v polovici decembra vystriedal Pavla Vrbu. "Určite mám väčšiu šancu než predtým. Odohral som už niekoľko súbojov v Gambrinus lige a nazbieral skúsenosti. Rozhodovať sa asi bude až na sústredení v Turecku, kde absolvujeme náročné zápasy," pokračoval Hrošovský. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona