Hrošovský predĺžil v Plzni zmluvu do júna 2018

NETKY.SK • 28 November 2014, 12:17 • 2 min
Hrošovský predĺžil v Plzni zmluvu do júna 2018

PLZEŇ - Slovenský futbalista Patrik Hrošovský predĺžil zmluvu s Viktoriou Plzeň do júna 2018. Dvadsaťdvaročný rodák z Bojníc pôsobí vo Viktorii od svojich sedemnástich rokov, na západ Česka prišiel z Trenčína v roku 2011.

slovakia

left justify in out

Z Plzne odišiel na hosťovanie do Baníka Sokolov a sezónu 2012/2013 strávil v Ústí nad Labem. V najvyššej českej súťaži debutoval v roku 2013 počas hosťovania v Znojme a od zimy 2014 je členom základného kádra Plzne. Premiérový gól v červeno-modrom drese strelil 29. marca 2014 do siete Slovana Liberec.

"Patrik sa v poslednom roku vyprofiloval na jedného z najlepších stredopoliarov ligy, jeho výkony majú stúpajúcu tendenciu. Okrem výborných výkonov na ihrisku je potrebné zmieniť sa tiež o jeho výnimočnej tréningovej morálke a prístupu k futbalu. Veríme, že Patrik sapre ďalšie obdobie zaradil medzi kľúčové osobnosti Viktorie," skonštatoval na klubovom webe generálny manažér Viktorie Plzeň Adolf Šádek. 

 

Hrošovský zatiaľ nastúpil v tejto sezóne za Plzeň na štrnásť ligových stretnutí. Jeho talent si všimol aj reprezentačný tréner Ján Kozák a v národnom tíme SR debutoval v minulotýždňovom víťaznom prípravnom zápase v Žiline proti Fínsku (2:1). "Z mojej strany nebolo o čom rozmýšľať. Vo Viktorii som šťastný, Plzeň je mojím druhým domovom. Predĺženie zmluvy beriem ako ocenenie mojej doterajšej práce a zároveň záväzok do budúcnosti. Chcem byť naďalej platným členom zostavy a pomôcť Viktorii k úspechom na európskej i českej scéne," doplnil na klubovom webe Hrošovský. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona