Hromadná zrážka zablokovala diaľnicu západne od Viedne

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 16:59 • 2 min
Hromadná zrážka zablokovala diaľnicu západne od Viedne

VIEDEŇ - Rakúska diaľnica A1 medzi Viedňou a Linzom bola v stredu niekoľko hodín neprejazdná pre zrážku približne 40 vozidiel, ktorá si vyžiadala 11 zranených a podľa zasahujúcich hasičov ju mohla spôsobiť klzkosť vozovky po náhlom krupobití.

slovakia

left justify in out

Verejnoprávna stanica ORF uviedla, že nehoda sa stala v dopoludňajších hodinách pri obci Altlengbach v okrese Sankt Pölten. Poškodené vozidlá údajne blokovali približne 750 metrov dlhý úsek v smere do Viedne, menšie nehody sa však stali aj v opačnom smere, čo podľa ORF spôsobila zvedavosť vodičov. Hovorca dolnorakúskej centrály záchranných služieb opísal zranenia účastníkov nehody ako "ľahké až stredne ťažké". Medzi zranenými je minimálne jedna cudzinka z Nemecka, ktorú podľa rakúskeho automotoklubu dopravili do nemocnice pomocou vrtuľníka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies