Hromadná zrážka pri rumunských hraniciach si vyžiadala štyri životy

NETKY.SK • 15 Február 2017, 15:34 • 2 min
Hromadná zrážka pri rumunských hraniciach si vyžiadala štyri životy

BUDAPEŠŤ - Životy štyroch cudzincov si vyžiadala dnešná hromadná havária, ktorá sa stala necelý kilometer pred maďarsko-rumunským hraničným priechodom Nagylak.

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry MTI zomreli pri zrážke siedmich vozidiel dvaja Turci, jeden Rumun a jedna Bulharka, zranenia utrpelo 15 ľudí.

 

Na diaľnici M43 v smere do Rumunska sa o 07.30 h zrazili dva rumunské kamióny, dve malé nákladné autá, rumunský autobus a ďalšie dve bulharské malé nákladné autá. Časti havarovaných vozidiel blokovali diaľnicu v oboch smeroch. Po 13.00 h do havarovaného kamióna v odstavnom pruhu narazil ešte ďalší autobus.

 

Polícia Čongrádskej župy, ktorá uzavrela úsek diaľnice a vozidlá presmerovala pri Csanádpalote na štátnu cestu č. 43, začala stíhanie vo veci trestného činu spôsobenia hromadnej dopravnej nehody s následkom smrti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona