Hromadná nehoda na D1 v smere do Bratislavy: Jedno vozidlo horelo!

NETKY.SK • 26 Január 2016, 19:34 • 2 min
Hromadná nehoda na D1 v smere do Bratislavy: Jedno vozidlo horelo!

BRATISLAVA - Hasiči momentálne zasahujú na diaľnici D1 pri dvoch dopravných nehodách.

slovakia

left justify in out

Prvá sa stala medzi 41 a 45 kilometrom v smere z Trnavy do Bratislavy, kde sa zrazilo päť nákladných áut, dve dodávky a tri osobné autá. Jedna dodávka ako aj jedno nákladné auto začali po náraze horieť, agentúru SITA informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).  Pri dopravnej nehode zasahuje desať hasičov. Hasiči požiar do niekoľkých minút uhasili, momentálne pomáhajú záchranárom. Pri tejto nehode sa zranila jedna osoba.  

 

Druhá nehoda sa stala medzi 47 a 49 kilometrom, zrazili sa tam dve nákladné autá. Diaľnica je neprejazdná, dopravu riadi polícia.

 

Podľa hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Borisa Chmela sa pri kolíziách ľahko zranili štyri osoby. "Traja zranení boli prevezení na ošetrenie do nemocnice," dodal Chmel.

 

Premávku na cestách najmä západného a stredného Slovenska komplikuje hustá hmla. Slovenská správa ciest (SSC) upozorňuje na nebezpečenstvo na svojom webe wwww.zjazdnost.sk.

 

img

 

Cestári informujú, že hmla s dohľadnosťou do 50 m je v lokalitách Zlaté Moravce, Trenčín, Sverepec, Piešťany, Nové Zámky, Šurany, Krupina, Štúrovo, Červeník, Galanta, Banská Štiavnica a Želiezovce, do 100-200 m na ostatnom území západného a čiastočne východného Slovenska.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona