Hromadná dopravná nehoda na Jáve: Najmenej 15 mŕtvych!

NETKY.SK • 12 August 2013, 09:18 • 2 min
Hromadná dopravná nehoda na Jáve: Najmenej 15 mŕtvych!

JAKARTA - Najmenej 15 ľudí prišlo o život pri sobotňajšej hromadnej dopravnej nehode, ku ktorej došlo na hlavnom indonézskom ostrove Jáva. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na miestne policajné zdroje.

slovakia

left justify in out

Priamo na mieste zahynulo 12 osôb, tri ďalšie zomreli po prevoze do nemocnice. Do kolízie sa dostal autobus, osobný automobil a tri motocykle. Nešťastie sa stalo v jávskom okrese Banyumas.

Autobus údajne prevážal 25 cestujúcich z mesta Purwokerto, ktoré je metropolou zmieneného okresu, do mesta Solo. S vozidlami sa zrazil pri predbiehacom manévri, pričom sa všetky následne zrútili do päť metrov hlbokej rokliny.

Ide o najhoršiu dopravnú nehodu v Indonézii počas tohtoročného moslimského sviatku íd al-fitr, ktorým sa oslavuje ukončenie pôstneho islamského mesiaca ramadán. Pri premiestňovaní sa obyvateľstva prišlo o život na indonézskych cestách 471 ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies