Hromadná bitka v gelnickej osade: Všetci obyvatelia utrpeli zranenia, policajt skončil v nemocnici

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 09:56 • 2 min
Hromadná bitka v gelnickej osade: Všetci obyvatelia utrpeli zranenia, policajt skončil v nemocnici

GELNICA – K incidentom medzi obyvateľmi miestnej osady došlo v utorok a stredu (29.4.) okolo 12.30 h na Turzovskej ulici v Gelnici.

slovakia

left justify in out

Podľa TV JOJ sa proti sebe postavili dva rody Bándyovci a Pokutovci. Incident vyvolali Pokutovci, ktorí s palicami v rukách prišli k Bándyovcom a začali rozbíjať okná, dvere a bili každého koho stretli.

 

V gelnickej osade zasahovali aj miestni policajti. Hromadná bitka však bola pre nich priveľké sústo, a tak museli zavolať posily. Kým stihli prísť, jeden z policajtov dostal palicou po hlave a museli ho previezť do nemocnice.

 

Podľa polície a TV JOJ každý v osade utrpel zranenie. Najhoršie však dopadol 32-ročný muž, ktorého napadlo údajne 15 ľudí. Po opakovaných úderoch palicami utrpel ťažké zranenia s predbežným trvaním liečenia viac ako 42 dní," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

 

Polícia bližšie okolnosti tohto prípadu prešetruje a v danej veci začala trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví a prečin výtržníctva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies