Hromadná bitka svadobčanov: Pobili sa o miesto na parkovanie!

NETKY.SK • 18 Marec 2013, 12:16 • 2 min
Hromadná bitka svadobčanov: Pobili sa o miesto na parkovanie!

VIEDEŇ - Najmenej štyria ľudia utrpeli zranenia a bolo podaných viac ako 16 trestných oznámení po bitke hostí z dvoch svadieb vo viedenskej štvrti Favoriten. Konflikt vznikol kvôli miestu na parkovanie. O prípade dnes informovala tlačová agentúra APA.

slovakia

left justify in out

V sobotu podvečer sa strhla hádka svadobných hostí, pozvaných na dve oslavy v dvoch reštauráciách na ulici Kudlichgasse. Na jednu svadobnú oslavu prišli hostia najmä ruského pôvodu, na druhú hlavne tureckého pôvodu.

Nikomu zo zosobášených párov sa nič nestalo, zrejme o tom najprv ani nevedeli, uviedla hovorkyňa viedenskej polície. Do konfliktu sa nakoniec zapojilo viac ako 30 ľudí, pričom došlo aj k násilnostiam.

Na miesto činu prišli viaceré policajné hliadky, príslušníci zásahovej jednotky WEGA a aj policajti so psami. Snažili sa ľudí, zapojených do konfliktu, dostať od seba a upokojiť situáciu.

Z pôvodne slovnej hádky vznikla ruvačka, ktorá sa skončila množstvom trestných oznámení. Štyroch ľudí vo veku 29, 31, 39 a 43 rokov odviezli záchranári so zraneniami tváre do rôznych nemocníc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona