Hromada trénuje so Senicou, v hre je hosťovanie

NETKY.SK • 31 Júl 2015, 16:52 • 2 min
Hromada trénuje so Senicou, v hre je hosťovanie

SENICA - Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Jakub Hromada trénuje od začiatku tohto týždňa s A-tímom fortunaligového FK Senica.

slovakia

left justify in out

Kmeňový hráč talianskej Sampdorie Janov, ktorá ho na jar 2015 vypožičala do Pro Vercelli, si veľmi pravdepodobne oblečie dres senického klubu aj v súťažnom stretnutí. V hre je totiž dvojročné hosťovanie defenzívneho stredopoliara na Záhorí.

 

"Nie je to však ešte uzavreté, všetko je v štádiu riešenia. Definitíva padne 10. augusta 2015. Dovtedy sa bude Jakub pripravovať s naším mužstvom. To, že Jakub je výborným futbalistom a máme oňho záujem, je známe. Momentálne sa dolaďujú administratívne záležitosti jeho možného hosťovania u nás," ozrejmil na fksenica.eu športový riaditeľ "Záhorákov" Dušan Vrťo. 

 

Opačným smerom by mohol putovať iba 16-ročný Seničan Michal Tomič. "Michal by mal ísť do Sampdorie Janov. Ale, momentálne si musíme počkať na konečné rozhodnutie," dodal Vrťo na oficiálnej internetovej stránke senického FK. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies