Hrnčiarovcov mrzia nedemokratické praktiky

NETKY.SK • 14 August 2016, 09:19 • 2 min
Hrnčiarovcov mrzia nedemokratické praktiky

TRNAVA - Skupina poslancov NR SR okolo Andreja Hnčiara berie na vedomie výsledky včerajšieho snemu Siete. Ako uvádzajú vo vyhlásení ktoré poskytli agentúre SITA, mrzí ich, že zúčastnení funkcionári strany sa uspokojili s nedemokratickými praktikami, ktoré zaviedol bývalý predseda.

slovakia

left justify in out

„Potvrdili sa obavy zo zlej prípravy snemu ako aj možných manipulácií na sneme,“ vyhlásili.
Skutočnosť, že aj po zvolení Romana Brecelyho za predsedu, viedol rokovanie na sneme Radoslav Procházka, podľa pätice poslancov nasvedčuje tomu, kto a akým spôsobom bude aj naďalej viesť stranu. „Budeme sledovať ďalšie kroky nového vedenia,“ dodávajú poslanci.


Ešte pred voľbou predsedu pätica poslancov NR SR okolo Andreja Hrnčiara odišla z rokovania snemu Siete v Trnave, pretože nepresadila pri schvaľovaní programu, aby delegáti najskôr rokovali o tom, aby snem zrušil rozhodnutie Radoslava Procházku o zbavení funkcií Andreja Hrnčiara a Martina Fedora. Spolu s Hrnčiarom odišli Martin Fedor, Eduard Adamčík, Katarína Cséfalvayová a Igor Janckulík.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies