Hrnčiara nahradí v brannobezpečnostnom výbore zrejme Gál

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 12:39 • 2 min
Hrnčiara nahradí v brannobezpečnostnom výbore zrejme Gál

BRATISLAVA - Andreja Hrnčiara, ktorý sa dnes vzdal poslaneckého mandátu, by mal v brannobezpečnostnom parlamentnom výbore nahradiť Gábor Gál (Most-Híd). Ten v súčasnosti pôsobí v ústavnoprávnom výbore. TASR to potvrdil predseda klubu Mosta-Híd László Solymos.

slovakia

left justify in out

V ústavnoprávnom výbore majú bugárovci momentálne aj Luciu Žitňanskú. Nie je vylúčené, že doň nastúpi aj Edita Pfundterová, ktorá tam už v minulosti pracovala. "Keby Edita Pfundtnerová chcela, mohli by sme sa na tom dohodnúť," poznamenal Solymos. Pfundtnerová dnes ešte nevedela povedať, do ktorého výboru nastúpi.

 

Otázne je tiež zaradenie Petra Vörösa, ktorý má v júli nahradiť v parlamente Józsefa Nagya. Ten odíde do europarlamentu. Nagy je v Národnej rade SR členom sociálneho výboru. Vörös bol v minulosti členom napríklad pôdohospodárskeho výboru, kde má dnes strana Zsolta Simona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies