Hrnčiar: Vznik súčasnej vládnej koalície bol jediným riešením

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 11:16 • 2 min
Hrnčiar: Vznik súčasnej vládnej koalície bol jediným riešením

BRATISLAVA – Vznik súčasnej vládnej koalície bol podľa prvého podpredsedu Siete Andreja Hrnčiara jediným možným riešením.

slovakia

left justify in out

Ako povedal dnes pre agentúru SITA, počas rozpravy k programovému vyhláseniu vlády nadobudol pocit istoty, že iná koalícia, iná alternatíva by nemala dlhé trvanie. „Každá strana, ktorá kandiduje, môže presadiť svoj program len z vlády. Aj keď povolebné obdobie bolo veľmi turbulentné a niektorí opoziční poslanci nedokážu zvládnuť vznik súčasnej vlády, koalícia Smeru, SNS, Mosta a Siete bolo jediné možné riešenie,“ vyhlásil Hrnčiar.

 

V sobotu sa prvýkrát po parlamentných voľbách zíde v Košiciach Rada slovenských regiónov Siete. „Sieť má pravidelné výjazdy do regiónov, kde sa stretávame s predsedami miestnych centier. Bude to pracovné rokovanie, kde sa budeme rozprávať o povolebnom vývoji,“ vysvetlil Hrnčiar s tým, že vedenie strany bude informovať členov o vzniknutej situácii. „Budeme hovoriť o veciach, ktoré sa nám podarilo presadiť do programového vyhlásenia. Budeme tiež hovoriť, aké kroky spraviť, aby sme splnili svoje predvolebné sľuby,“ dodal Hrnčiar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies