Hrivnák Klocová v Riu ako v Cirkuse Humberto

NETKY.SK • 18 August 2016, 09:05 • 2 min
Hrivnák Klocová v Riu ako v Cirkuse Humberto

RIO DE JANEIRO - Skúsenú slovenskú atlétku Luciu Hrivnák Klocovú síce trochu mrzela skutočnosť, že na Hrách XXXI. olympiády v brazílskom Riu de Janeiro nepostúpila na 800 m do semifinále, no omnoho viac bola rozčarovaná a sklamaná z podmienok, ktoré majú športovci na OH 2016.

slovakia

left justify in out

"Odkedy sme tu, tak nič nefunguje. Veci tu idú podľa toho, ako sa kto vyspí. Na oko je to pekné, ale 'skutek-utek'. Cítim sa ako na nejakých česko-slovenských pretekoch. Akurát je tu občas viac ľudí. Dnes bol štadión poloprázdny, čo ma dosť prekvapilo. Najmä organizačné veci okolo športovcov nefungujú tak, ako by mali. Všetko je to vyslovene proti športovcom, pomaly ako Cirkus Humberto,“ povedala v stredu po svojom olympijskom vystúpení 32-ročná Martinčanka. "Od stravy, cez ubytovanie až po tréningové podmienky je tu všetko zlé. Omnoho horšie ako na ME alebo na nejakom mítingu,“ pokračovala Klocová.

 

Po skúsenosti s atletikou na OH v Riu by Lucia Hrivnák Klocová najradšej na miestny Olympijský štadión čo najskôr zabudla, no ešte raz naň určite zavíta. "Budem povzbudzovať slovenských športovcov, ktorí majú svoje súťaže pred sebou, najmä Marcela Lomnického v piatkovom finále kladiva. To bude ešte jeden deň, keď prídem na tento štadión. Inak ho nechcem ani vidieť. Radšej pôjdem na rýchlostnú kanoistiku a ešte nikdy som nebola na horskej cyklistike, tak si to teraz konečne vychutnám a pôjdem si užiť Peťa Sagana,“ doplnila zverenkyňa Pavla Slouku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona