Hriešnika Spaceyho v novom filme úplne vygumovali a jeho scény natočia nanovo: Viete, kto ho nahradí?

NETKY.SK • 9 November 2017, 10:55 • 2 min
Hriešnika Spaceyho v novom filme úplne vygumovali a jeho scény natočia nanovo: Viete, kto ho nahradí?

LOS ANGELES - Amerického herca Kevina Spaceyho v pripravovanom filme režiséra Ridleyho Scotta po správach o jeho údajných sexuálnych škandáloch úplne zrušili.

slovakia

left justify in out

V thrilleri Všetky prachy sveta (All the Money in the World), ktorý sa má dostať do kín v USA 22. decembra, ho nahradí kanadský herec Christopher Plummer. Informujú o tom agentúry AP a DPA.

 

Podľa zdrojov blízkych produkcii filmu budú všetky scény obsahujúce zábery Spaceyho v úlohe miliardára Johna Paula Gettyho vyhotovené nanovo. Rozhodnutie padlo na základe viacerých obvinení z homosexuálneho obťažovania zo strany herca. Film mal mať pôvodne premiéru 16. novembra na festivale Amerického filmového inštitútu (AFI). Je založeý na skutočných udalostiach okolo únosu Johna Paula Gettyho III., vnuka magnáta Johna Paula Gettyho, a následných snahách o jeho záchranu.

 

Spoločnosť Netflix minulý týždeň oznámila, že prerušila pracovné vzťahy so Spaceym, ktorý účinkoval v jej politickom seriáli Dom z kariet (House of Cards). K. Spacey (58) bol nominovaný na cenu Emmy za všetkých päť sérií tohto seriálu, nikdy ju však nezískal. Dvojnásobný držiteľ Oscara si kritiku vyslúžil tým, že do vyhlásenia súvisiaceho s obvineniami zo sexuálneho obťažovania pridal aj priznanie, že je bisexuál, no v poslednom čase sa rozhodol, že bude žiť ako gej.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies