Na Hrebienku v Tatranskom ľadovom dóme vystúpia špičkoví operní umelci

NETKY.SK • 5 Január 2014, 14:45 • 2 min
Na Hrebienku v Tatranskom ľadovom dóme vystúpia špičkoví operní umelci

STARÝ SMOKOVEC - Hviezdy slovenského perného neba budú sprevádzaní Danielom Buranovským na klavíri a predstavia sa návštevníkom v troch koncertoch.

slovakia

left justify in out

Návštevníkov Vysokých Tatier poteší už v pondelok (6.1.) na Troch kráľov, koncert špičkových slovenských operných spevákov na Hrebienku. Ako TASR informovala výkonná riaditeľka organizácie Región Vysoké Tatry Lenka Maťašovská, tri koncerty odspievajú v obľúbenom Tatranskom ľadovom dóme Terézia Kružliaková, Ondrej Šaling a Martin Malachovský. „Tatranský ľadový dóm stále láka množstvá návštevníkov Tatier na výlet na Hrebienok. V tomto, na sneh skúpom, období je to skvelá možnosť ako stráviť čas,“ povedala Maťašovská.

Hviezdy slovenského perného neba budú sprevádzaní Danielom Buranovským na klavíri a predstavia sa návštevníkom v troch koncertoch so začiatkom o 17.00 h, 18.00 h a 19.00 h. „Koncerty budú trvať zhruba po 25 minút. Rovnako ako doteraz všetky koncerty, tak aj tieto budú všetkým záujemcom zdarma prístupné,“ doplnila Maťašovská.

Pre bežných návštevníkov platí, že až do odvolania bude prevádzka dómu obmedzená v poludňajších hodinách, pretože na toto ročné obdobie pomerne vysoké teploty ohrozujú ľadovú stavbu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies