Hrdinom Plzne sa stal Hrošovský: Na penaltu som si veril, takéto víťazstvá sú cenné, tvrdí

NETKY.SK • 17 September 2018, 09:20 • 2 min
Hrdinom Plzne sa stal Hrošovský: Na penaltu som si veril, takéto víťazstvá sú cenné, tvrdí

PLZEŇ - Slovenský futbalový reprezentant Patrik Hrošovský zariadil sobotňajšie víťazstvo českého šampióna Viktorie Plzeň nad Opavou (1:0) v dueli 8. kola tamojšej Fortuna ligy 2018/2019.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný rodák z Bojníc predviedol v 87. min pevné nervy, keď premenil pokutový kop. "Bolo to veľmi náročné stretnutie. V prvom polčase sme mali nejaké príležitosti, ktoré sme nevyužili. Následne bolo ťažšie dostávať sa do ďalších šancí, takže som rád, že sme to nakoniec vybojovali," uviedol po stretnutí Hrošovský prostredníctvom oficiálnej stránky "Viktoriánov".

Slovenský defenzívny záložník nechýbal v doterajšom priebehu ligovej sezóny na trávniku ani minútu, proti Opave si otvoril strelecký účet v ročníku 2018/2019. Plzeň je po ôsmich kolách na 2. mieste tabuľky s 21 bodmi, vedie Slavia Praha zásluhou lepšieho skóre.

 

"Opava prišla dobre pripravená. Hrala takticky a obetavo, navyše na tom bola dobre aj fyzicky. Ak mám byť úprimný, nám sa až tak nedarilo, ale silou vôle sme išli za gólom. V posledných minútach sme mali veľký tlak a padlo to tam. Pred penaltou som si veril, tak som ju išiel kopnúť. Výhry ako táto sú veľmi cenné a dôležité," doplnil Patrik Hrošovský.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies