Hrdinka: Žena bola strelená do hlavy, keď bránila otcovi v samovražde

NETKY.SK • 8 Február 2017, 16:00 • 2 min
Hrdinka: Žena bola strelená do hlavy, keď bránila otcovi v samovražde

NEW YORK - Žena bola nešťastne strelená do hlavy, keď sa snažila zabrániť otcovi v samovražde.

slovakia

left justify in out

Brittany Howard po incidente utrpela ťažké zranenia. Zbraň pri náraze o jej čelo vystrelila a náboj prenikol až tri centimetre do jej mozgu. Matka troch detí akoby zázrakom prežila.

 

Dráma sa odohrala 14. januára, keď Brittany zavolala jej matka, že otec sa správa čudne. Brittany utekala do domu rodičov a otca našla s pištoľou pri hlave pripraveného vziať si život.

"Naťahovali sme sa o zbraň a zrazu vystrelila,“ povedala pre ABC 13. Brittany má teraz v hlave kovovú doštičku a tri týždne bude práceneschopná. Liečba si však vyžiada ešte najmenej tri operácie.

 

Napriek veľkému utrpeniu Brittany otca z ničoho neobviňuje. "Milujem svojho otca, bola to nehoda,“ tvrdí. Brittany verí, že jej rany sa zahoja, čo by sa nestalo, keby prišla o otca. Ten sa po incidente radikálne zmenil, vrátane pohľadu na život a o dcéru sa teraz láskyplne stará. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies