Hrdina MS do 20 rokov Godla nastúpi prvýkrát za Slovan v KHL

NETKY.SK • 17 Január 2015, 15:34 • 2 min
Hrdina MS do 20 rokov Godla nastúpi prvýkrát za Slovan v KHL

BRATISLAVA - Najužitočnejší hráč nedávneho juniorského svetového šampionátu Denis Godla sa postaví v sobotu prvýkrát do bránky Slovana Bratislava v Kontinentálnej hokejovej lige.

slovakia

left justify in out

Od 17.30 h bude čeliť talentovaný brankár pôvodom z Kežmarku strelám hráčov favorizovaného Dinama Moskva, ktoré patrí medzi ašpirantov na Gagarinov pohár. Devätnásťročný Godla nahradí v bránke Slovana Johana Backlunda, ktorý sa v predchádzajúcom zápase so Soči (3:5) ľahšie zranil. Mladíkovi bude zo striedačky kryť chrbát Jaroslav Janus. Godla v piatok vychytal víťazstvo Piešťan, kde má povolený striedavý štart, v Tipsport extralige nad Skalicou (3:1).

 

Slovan by mal mať v zápise o stretnutí štrnástich útočníkov a šiestich obrancov. Proti moskovskému Dinamu nenastúpi pre zdravotné problémy po zrážke koleno na koleno v tretej tretine so Soči Tomáš Starosta, do utorka a súboja s Dinamom Minsk by mal byť skúsený obranca v poriadku. Vedľa Lukáša Kozáka nahradí Starostu Ján Brejčák. V útoku absentuje Tomáš Netík, zmeny oproti predchádzajúcemu duelu nenastali.


Predpokladaná zostava Slovana proti Dinamu Moskva: Godla (Janus) - Luža, Sersen, Štajnoch, Barker, J. Brejčák, L. Kozák - Bartovič, Surový, L. Nagy - L. Hudáček, Murley, Vondrka - Ölvecký, Tičar, Jeglič - Kudrna, A. Šťastný, Lunter - Rehák, P. White



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies