Hrdina: Chlapec (12) holými rukami spacifikoval krokodíla, ten zaútočil na ženu!

NETKY.SK • 19 August 2013, 12:15 • 2 min
Hrdina: Chlapec (12) holými rukami spacifikoval krokodíla, ten zaútočil na ženu!

COLUMBIA – Ako z akčného filmu! Joey Maffo (12) pomstil Tamaru Shattuckovú (50), ktorá na ulici venčila psov a pohrýzol ju krokodíl. Mladík krokodíla vystopoval a „spacifikoval ho.“

slovakia

left justify in out

Ako malý superhrdina sa zachoval mladík Joey Maffo z amerického štátu Južná Karolína. Krokodíl, ktorý napadol päťdesiatročnú ženu terorizoval celé susedstvo, a tak sa ho mladý Joey rozhodol nájsť. Trvalo mu iba deň, kým obrovského plaza vypátral a za pomoci svojho deda Joea Maffa sa vydali do jeho skrýše.

Mladý Joey sa takmer dva a pol metra dlhého a takmer 80 kilo vážiaceho plaza nezľakol. „Skočil za ním do vody a zápasil s ním. Donútil ho ísť na breh, kde som ho zachytil palicou, vytiahol von a zviazal lepiacou páskou,“ opísal celý incident Joe Maffo.

Joey so svojím dedom nechceli krokodíla zabiť, ale podľa zákonov Južnej Karolíny ho zabije miestna polícia. Príbeh superhrdinu sa teda neskončil práve najšťastnejšie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies