Hrdina akčných filmov Steven Seagal zmenil občianstvo: Cíti sa byť Srbom

NETKY.SK • 11 Január 2016, 14:15 • 2 min
Hrdina akčných filmov Steven Seagal zmenil občianstvo: Cíti sa byť Srbom

BELEHRAD - Srbsko udelilo americkému akčnému hercovi Stevenovi Seagalovi štátne občianstvo.

slovakia

left justify in out

Rozhodnutie, oznámené v oficiálnom vestníku prišlo po tom, ako Seagal nedávno dvakrát navštívil túto balkánsku krajinu, pochválil tamojších lídrov a uviedol, že sa cíti byť Srbom.


Počas jednej z týchto návštev bolo hercovi ponúknuté, aby viedol výcvik srbských špeciálnych policajných jednotiek v aikide, japonskom bojovom umení, ktoré využíva vo svojich filmoch. Jeho návštevy boli sponzorované bližšie nešpecifikovanou proruskou srbskou skupinou, informovala dnes agentúra AP.


Seagal patrí k niekoľkým západným celebritám, ktoré sa osobne poznajú s ruským prezidentom Vladimirom Putinom a velebia jeho politiku napriek prudkému ochladeniu diplomatických vzťahov medzi Moskvou a Západom. Srbsko sa oficiálne snaží o členstvo v EÚ, čelí však silnej opozícii prokremeľských nacionalistov.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies