Hrbatý v Bangkoku postúpil už do štvrťfinále

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 11:00 • 2 min
Hrbatý v Bangkoku postúpil už do štvrťfinále

BANGKOK - Slovenský tenista Dominik Hrbatý postúpil už do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF Futures s dotáciou 10 000 USD na tvrdom povrchu vonku v thajskom Bangkoku.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný Bratislavčan zvíťazil v stredajšom zápase 2. kola singlovej súťaže nad osmičkou podujatia 23-ročným domácim tenistom Kittiphongom Wachiramanowongom (684. v renkingu ATP) 6:3, 6:4. Pre bývalého daviscupového reprezentanta SR to bolo druhé singlové víťazstvo v turnajovom stretnutí v sérii po takmer ročnej prestávke. Niekdajší dvanásty muž svetového rebríčka ATP Hrbatý dosiaľ naposledy hral mimo ligových súťaží vlani v júni na challengeri v Košiciach, v 1. kole zdolal Argentínčana Agustina Velottiho a v osemfinále nestačil na Rumuna Victora Crivoia. Vo štvrťfinále nastúpi Slovák proti Adamovi Feeneymu z Austrálie nasadenému ako prvému.

Držiteľ šiestich singlových titulov z hlavnej profesionálnej úrovne Hrbatý sa predstaví v Bangkoku aj v debli. Po boku Austrálčana Jaymona Crabba postúpil už v utorok do štvrťfinále. V tejto fáze turnaja si zmerajú sily s americko-indickou dvojicou Patrick Davidson, Saketh Myneni.


Dvojhra - 2. kolo:
Dominik Hrbatý (SR) - Kittiphong Wachiramanowong (Thaj.-8) 6:3, 6:4

Štvorhra - štvrťfinále:
Patrick Davidson, Saketh Myneni (USA/India) - Jaymon Crabb, Dominik Hrbatý (Aus./SR) 6:4, 2:6, 10:5
(zápasový tajbrejk)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies