Hrbatý bývalú svetovú jednotku nešetril, Mustera zdolal v dvoch setoch

NETKY.SK • 23 November 2010, 08:27 • 2 min
Hrbatý bývalú svetovú jednotku nešetril, Mustera zdolal v dvoch setoch

Hrbatý bývalú svetovú jednotku nešetril, Mustera zdolal v dvoch setoch

slovakia

left justify in out

img

Slovenský tenista Dominik Hrbatý bývalú svetovú jednotku nešetril. V rámci exhibície Tennis Classic na obľúbenom dvorci v bratislavskom NTC zdolal Rakúšana Thomasa Mustera v dvoch setoch 6:3, 6:4. Najmä na začiatku zápasu Hrbatý svojho o 11 rokov staršieho súpera poriadne popreháňal a z tribúny sa ozývali hlasy, aby bol k Rakúšanovi milosrdnejší.
      "Ja som v penzii," vtipne odvetil Hrbatý narážajúc na minulotýždňovú súťažnú rozlúčku s centrom v Sibamac aréne. Rakúšan potvrdil povesť šoumena, keď si "zamaškrtil" v lóži, jednej z dám daroval kvety a následne prepustil miesto na kurte fanúšikovi, ktorý odohral výmenu s Hrbatým. Slovenský tenista zasa bavil divákov zadovkami ala Roger Federer. Muster často využíval Jastrabie oko, ktoré bolo v čase jeho najväčšej slávy nepredstaviteľnou technologickou vymoženosťou. Viaceré verdikty vyvolali úsmev na tvárach divákov, nakoľko išlo o niekoľkometrové auty.  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona