Hrbatý aj Škrtel po boku Djokoviča, Maroš je rodina

NETKY.SK • 23 November 2015, 13:58 • 2 min
Hrbatý aj Škrtel po boku Djokoviča, Maroš je rodina

LONDÝN - Srbský tenista Novak Djokovič po svojom piatom triumfe na koncoročnom šampionáte znova zdôraznil dôležitosť slovenského trénera Mariána Vajdu vo svojom zázemí.

slovakia

left justify in out

"Ďakujem, že si nepretržite so mnou ako tréner a člen tímu," povedal líder svetového rebríčka v rámci video-zdravice z londýnskej šatne pre fanúšikov a dodal: "Maroš je viac ako kouč. Je môj priateľ a člen rodiny. Milujem ho." Djokovič v minulosti označil Vajdu aj za svojho druhého otca. Spolupracujú už takmer desať rokov.

Triumf 28-ročného Belehradčana si osobne vychutnal aj Športovec roka 2005 v SR Dominik Hrbatý, v minulosti Vajdov zverenec. S Djokovičom a trofejou si vyškerene zapózoval v útrobách O2 Areny v britskej metropole, podelil sa o tento zážitok prostredníctvom facebookového konta.

Cez Instagram sa pochválil spoločnou fotografiou kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel aj s manželkou Barborou: "Legenda naživo!!! Aká česť stretnúť sa s týmto chalanom! Absolútna tenisová superhviezda a zároveň príjemný človek!!!" Škrtel, ktorý v sobotu spečatil triumf Liverpoolu 4:1 na pôde Manchestru City, pridal okrem iných hashtag "hajdebrate".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona