Hrbatého premožiteľ: Vidím to na 80:20 pre Poľsko

NETKY.SK • 10 August 2015, 15:25 • 2 min
Hrbatého premožiteľ: Vidím to na 80:20 pre Poľsko

VARŠAVA - Poľskí tenisoví reprezentanti budú mať 18. - 20. septembra na tvrdom povrchu v hale v Gdyni proti Slovákom v play-off o elitu ročníka 2016 veľkú príležitosť na premiérový prienik do svetovej skupiny Davisovho pohára družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

Myslí si to Michal Gawlowski, ktorý sa v sezóne 1996 v Trnave postaral o jediný bod hostí pri ich prehre 1:4 s výberom SR, keď prekonal vtedy 18-ročného debutanta Dominika Hrbatého, dnes rekordéra svojej krajiny v rámci MS tímov pod hlavičkou ITF.


"Podľa mňa jeden hráč hostí s vysokým renkingom Martin Kližan nemôže Slovákom vyhrať celý Davis Cup. My máme solídny káder a šance vidím 80:20 v náš prospech, pričom aj tých 20% prisudzujem nepredvídateľným okolnostiam v podobe zranenia či náhleho poklesu formy," optimisticky vyhlásil Gawlowski pre web Sportowe Fakty.


"Hovoril som s Marcinom Matkowským a chalani si dobre uvedomujú, že to je možnosť vstúpiť do histórie. Tipujem výsledok 3:1 a určite očakávam naše víťazstvo," duplikoval Gawlowski, ktorý v súčasnosti pôsobí ako tréner vo Varšave.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies