Hrať v zmiešanom výbere na SP by bolo pre Hossu zvláštne

NETKY.SK • 21 November 2014, 16:15 • 2 min
Hrať v zmiešanom výbere na SP by bolo pre Hossu zvláštne

CHICAGO - Slovenský hokejista Marián Hossa sa nepozerá s veľkým nadšením na plány NHL a NHLPA postaviť na Svetovom pohári 2016 ako ďalší tím výber Európy.

slovakia

left justify in out

Zámorskí šéfovia chcú národnostným mixom doplniť šesticu mužstiev Kanada, USA, Rusko, Česko, Švédsko a Fínsko. Vo výbere Európy by boli okrem Slovákov aj Nemci, Švajčiari, Nóri, Francúzi či Dáni.

 

"Zatiaľ nie je nič hotové a sú to iba špekulácie," uviedol v rozhovore pre iDnes.cz Marián Hossa a pokračoval: "Nebolo by to príjemné. Nielen pre nás by to bolo zvláštne. Podľa tých špekulácií by tímy mali byť zostavené hlavne z hráčov NHL a my teraz nemáme toľko chlapcov ako skôr. Preto možno prišli s takouto zvláštnou myšlienkou." 

 

V dobe konania Svetového pohára bude mať Hossa 37 rokov, miesto v zostave sveta či Európy by určite mal. V tejto sezóne sa mu však nedarí podľa predstáv a má najhorší úvod ročníka v kariére. V prvých devätnástich zápasoch dal len dva góly, čo sa mu ešte nestalo. "Gólovo to nie je ono. Mám množstvo šancí, len mi chýba trocha toho streleckého šťastia. Korčuľujem dobre, herne to nie je zlé, len sa musím viac presadzovať," dodal pre iDnes.cz Hossa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies