Hraško: Fico je kaz našej spoločnosti

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 18:14 • 2 min
Hraško: Fico je kaz našej spoločnosti

BRATISLAVA - Premiér Robert Fico je podľa Igora Hraška z hnutia OĽaNO kaz spoločnosti.

slovakia

left justify in out

“Zubný kaz sa dá odstrániť pomerne ľahko u zubára, no s Ficom je však trochu problém. Aby sme vedeli o čom je reč, kaz je skratka. K-klamár, a-alibista, z-zbabelec,“ vyhlásil poslanec v rozprave k návrhu na odvolanie podpredsedu NR SR Jána Figeľa (KDH). 

 

Strane Smer-SD podľa Hraška nejde o riešenie problému, ale len o divadlo. “Odvolávať podpredsedu parlamentu z opozície, to sú tie vaše typické smerácke riešenia. Mali ste najprv ukázať, ako chcete riešiť podvody v reštrukturalizácii, ale nie riešiť opozičného podpredsedu,“ vyhlásil Hraško. Podľa neho teraz ukazuje Smer, ako to bude v budúcnosti na Slovensku vyzerať s výstavbou, verejným obstarávaním, so správou verejných financií, či vymožiteľnosťou práva. Smer podľa zástupcu OĽaNO schvaľuje zákony, ktoré "zvýhodňujú nenažrancov". 

 

“Teraz sa ukazuje, aká je v skutočnosti schránková vláda Smeru. O tých najslabších ani nezakopne, hoci má plné ústa. Reálne chráni len tých najsilnejších, a to svojich. Malým dajú len reči a prípadne kvetinu na MDŽ,“ poznamenal Hraško. Ako ďalej vyhlásil v rozprave, vláda za viac ako tri roky neurobila nič so zákonom o reštrukturalizácii. Poslanci strany Smer-SD podľa Hraška predkladajú populistické návrhy zákonov, ktoré nič neriešia. "Opozícia predniesla minimálne tri zákony, ktoré situáciu riešiť mohli," dodal. 

 

Poslanci od štvrtka rána pokračujú v diskusii k odvolaniu Jána Figeľa z funkcie podpredsedu parlamentu. Figeľovo odvolanie navrhli poslanci Smeru-SD, podľa premiéra Roberta Fica problémy Váhostavu spôsobili pohľadávky zo zmlúv, ktoré boli podpísané za čias, keď Figeľ viedol ministerstvo dopravy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies